Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Toti Baches

documentals, Curtmetratges, audiovisuals

 • 10
  Mecenes

Biografia

Vaig néixer a Lleida però les aventures de la vida m'han portat a la ciutat d'Hamburg, on hi visc i treballo des de fa més de 15 anys. I felíç, tu, malgrat que hi plogui tant que també s'hi podria celebrar l'Aplec del "Cargolen"!

He estudiat Ciències dels Mitjans de Comunicació i Filologia Espanyola i Italiana a la Universität Hamburg i treballo a la mateixa ciutat com a editora digital al departament d'informatius de la cadena RTL. Sóc també co-fundadora de la productora NÄCHSTER HALT Filmproduktion amb la que he fet, entre d'altres, els documentals LAS JOYAS DE LA CALLE, sobre les meves veïnes transexuals veneçolanes, EL CEL A TOCAR, sobre la primera colla castellera catalana a Alemanya, a Hamburg! i SONSO, sobre pescadors de Blanes.

Aplico la meva filosofia de vida també a les pel·lícules que faig: són de proximitat, tant física com emocionalment parlant. SONSO per exemple, la vaig fer quan vaig viure a Blanes. Les altres toquen temes que m'afecten més directament: EL CEL A TOCAR, on les protagonistes som la meva filla Marta i jo o ara mateix RED CUNT, on tracto el tema de la menstruació. 

A RED CUNT poso sobre la taula els tabús que envolten el tema de la regla en clau d'humor. La pel·lícula és una producció independent i s'està finançant exclusivament amb mitjans privats, amb la generositat de tot l'equip de producció que de moment està treballant sense cobrar i sobretot aquí, a l'Aixeta amb el micromecenatge continu. Et necessito per tirar-ho endevant. La teva ajuda, per petita que sigui, és molt important!

Estadístiques generals

 • 10
  Mecenes
 • 40
  Publicacions
 • 24
  et segueixen