Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Toti Baches

documentals, Curtmetratges, audiovisuals

  • 10
    Mecenes
No et fan por els tabús? T'agraden els documentals independents que veuen la "normalitat" d'una manera molt especial? T'agrada treure el cap per la vorera dels límits?

Fes-te mecenes!

A canvi, ja, així, pam!, et passo les seguents pelis meves:

LAS JOYAS DE LA CALLE (sobre meves veines transexuals veneçolanes)
EL CEL A TOCAR (sobre la primera colla castellera catalana a Hamburg)
SONSO (sobre uns pescadors de Blanes)
i
RED CUNT (sobre la menstruació). Estrena prevista per la tardor de 2020.

M'ajudes a fer possible aquesta i moltes altres pel·lícules futures?
Consulta'm qualsevol dubte que tinguis.
Close up
Amb aquesta subscripció rebràs un enllaç online per veure la pel.lícula un cop finalitzada. I això sempre serà així durant la teva subscripció quan faci un treball audiovisual.
2,00 € mensuals
Travelling
Amb aquesta subscripció, a més de rebre l'accés a la pel·lícula online, te la podràs BAIXAR i gaudir-ne sempre que vulguis. A més disposaràs d'un segon accés per a que la puguis REGALAR a qui vulguis.4,00 € mensuals
Mecenes perquè si
Aquesta subscripció és per aquell/a mecenes que no vol res a canvi. Però vindràs a veure la pel.lícula, oi?
5,00 € mensuals
Pla seqüència
Amb aquesta subscripció, a més de rebre els goodies de les altres, et regalem un parell de pòsters i postals i altres productes de merchandising de la pel.lícula!

6,00 € mensuals
Zoom in
Amb aquesta subscripció, a més dels goodies de les altres suscripcions, et convidem a venir a l'estrena de la pel.lícula al teu país formant part de l'equip.

10,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual